Lenka Karhanová

členka výboru
Členka výboru
Jsem veselá a nesnáším lež.

Narodila jsem se 1. ledna 1973 v Kroměříži. Učila jsem se v MŠ Tržiště, ZŠ Zámoraví, ZŠ Komenského a studovala na SPŠ Mlékárenské v Kroměříži. V Holešově žiji od roku 1992. Z prvního manželství mám dcery Míšu (21 let) a Lenku (20 let), oba studují VŠ. S manželem Pavlem máme syna Jarečka (7 let) a dceru Lidušku (5 let). Pracuji v naší prodejně Elektrocentrum. Rodina je mým největším koníčkem, z toho pramení fotbal, hudebka a zpěv. S manželem pak chodíme do divadla a na koncerty. Největší radost mám z toho, že se nám daří obnovovat v Holešově zapomenuté tradice našich předků. Jsem předsedkyní o.s. „Všetuláci sobě“, které si vzalo za cíl znovuvybudovat kapličku ve Všetulích. Pořádáme pouť, na Masopusta jsme vodili  medvěda a  obnovujeme tradici místních lidových krojů. Relaxuji na zahradě, poslouchám ráda hudbu, ráda čtu, baví mě ruční práce a zajímá historie. Jsem veselá, mám smysl pro humor a nesnáším lež.

Mým největším přáním je, aby mi pocit štěstí, který mám, vydržel až do smrti a den měl 120 hodin.