Lenka Karhanová

obchodnice, předsedkyně o.s. Všetuláci sobě
Kandidátka č. 6, členka KDU-ČSL, Všetuly
Narodila jsem se 1. ledna 1973 v Kroměříži. Učila jsem se v MŠ Tržiště, ZŠ Zámoraví, ZŠ Komenského a studovala na SPŠ Mlékárenské v Kroměříži. V Holešově žiji od roku 1992. Z prvního manželství mám dcery Míšu a Lenku. S manželem Pavlem máme syna Jarečka a dceru Lidušku. Pracuji v naší prodejně Elektrocentrum. Rodina je mým největším koníčkem. Některé záliby jako jsou fotbal, hudebka a zpěv mám společné i s mými dětmi. S manželem pak chodíme do divadla a na koncerty.

Největší radost mám z toho, že se nám daří obnovovat v Holešově zapomenuté tradice našich předků. Jsem předsedkyní o.s. „Všetuláci sobě“, které si vzalo za cíl znovuvybudovat kapličku ve Všetulích. Pořádáme pouť, na Masopusta vodíme medvěda a obnovujeme tradici místních lidových krojů, ve kterých se lidé stále častěji ukazují při různých akcích. Relaxuji na zahradě, poslouchám ráda hudbu, ráda čtu, baví mě ruční práce a zajímá historie.

Mým největším přáním je, aby mi pocit štěstí, který mám, vydržel až do smrti a den měl 120 hodin.